Over ons

FlexChecker biedt voor de gehele flexbranche (recruiters, uitzend- & detacheringsbureau’s, payrolldienstverleners, toeleveranciers) een cloud platform, tools, best practices en een netwerk van ervaren professionals.

Initiatiefnemer van FlexChecker is Martijn Remmelzwaal. In 2017 nodigde Henk Geurtsen hem als partner uit bij Experts in Flex. Sinds die samenwerking sparren Martijn en Henk bijna dagelijks over compliancy vraagstukken, hoe dit te verbeteren bij opdrachtgevers en welke diepere oorzaken en rode draden er in de flexbranche spelen. De ideeën, reflecties en soms ook verbazingen hebben geleid tot het neerzetten van dit initiatief.

Onze passie is om ondernemers reflectie en alternatieve inzichten te brengen. Er is niet één best practice, geen one-size-fits-all en er zijn vaak meer valkuilen dan u voor ogen heeft. Tegelijkertijd is de wet- en regelgeving uniform, complex en geldt voor iedereen. We willen met onze kennis en ervaring een spiegel en bouwstenen bieden om uw best practice te realiseren en de zaag scherp te houden.

Efficiënt en effectief werken, zonder onaangename verrassingen – dat is wat we met u willen bereiken!

Een van de prominente samenwerkingspartners is Fully in Control die het basis cloud platform levert. Het stelt ons in staat modulaire oplossingen te bieden primair voor proces en risicomanagement, maar veel meer toepassingen zijn mogelijk.

Via het netwerk van Experts in Flex schakelen we de gewenste expertise in afhankelijk van uw behoefte en wensen.