Over ons

FlexChecker Solutions BV biedt voor de flexbranche expertise op gebied van kwaliteits-, proces- en risicomanagement.

Wij ondersteunen bij kwaliteits- en risicomanagement vraagstukken. Bijvoorbeeld bij het in structuur brengen van toegepaste normen & wetten, inhoudelijk scherpstellen van risico’s en beheersmaatregelen, en het organiseren van de juiste procedure-documentatie.

Deze procedures zijn bijvoorbeeld in de NEN 4400-norm verplicht gesteld met ingang van 2023. Het ontbreken of niet actueel zijn van deze procedure-documentatie heeft negatieve gevolgen voor het vervolg op een NEN-inspectie.

Daarnaast ondersteunen wij bij selectie en implementatie van GRC-software (Governance Risk Compliancy).

Met behulp van standaarden (bijv. proces-templates), best practices en een netwerk van ervaren professionals helpen wij flexbedrijven snel en efficiënt in control te komen.

Initiatiefnemers van FlexChecker zijn Martijn Remmelzwaal en Henk Geurtsen, beiden partners bij Experts in Flex.

“Onze passie is om ondernemers reflectie en inzichten te brengen. Daarnaast bieden we tools, kennis en organisatorische ervaring om overzicht te houden in het web van regelgeving. Er is niet één best practice, geen one-size-fits-all en er zijn vaak meer valkuilen dan u voor ogen heeft. Tegelijkertijd is de wet- en regelgeving uniform, complex en geldt voor iedereen.”

Efficiënt en effectief werken, zonder onaangename verrassingen“.

Een voorbeeld van een samenwerkingspartner is Fully in Control. Zij bieden een cloudplatform met modulair af te nemen oplossingen. Primair voor proces en risicomanagement, maar veel meer toepassingen zijn mogelijk.

Via het netwerk van Experts in Flex schakelen we de gewenste expertise in afhankelijk van uw behoefte en wensen.