OMZET VOLLEDIG? OF…?

Als uitzendondernemer wil je één ding altijd zeker stellen. Alle afspraken die je maakt over gewerkte uren, afkoopsommen, W&S opdrachten et cetera wil je zo spoedig mogelijk en juist gefactureerd hebben.

Notabene is een uitzendbedrijf een voorfinancierder van alle salarissen. Eerst betalen dan pas leveren, of just in time, is er in onze branche niet bij.

Een uitzendkracht is geen #dropshipping product, waarbij de omzet al betaald is voordat het product is geleverd.

Bij deze KEY CONTROLS gaan uitzendondernemers nog weleens nat. Is de VOLLEDIGHEID VAN DE OMZET echt geborgd en hoe tonen we dit aan?

Een accountant vraagt deze REVENUE RECOGNITION standaard tijdens de jaarlijkse controles, maar die zit niet wekelijks aan tafel om dit te borgen.

Hoe weet je zeker dat behaalde omzet in een latere maand niet gecorrigeerd worden of afgeboekt wordt?

Een goede inventarisatie en opvolging van deze KEY CONTROLS is van essentieel belang.

De FlexChecker kennisbank heeft alle mogelijke controls op dit gebied beschikbaar. Met één druk op de knop neemt u ze over in uw eigen omgeving. Vervolgens stelt u toetsmomenten in die iedere periode via een automatische workflow bij de betreffende uitvoerders terecht komen. 

FlexChecker maakt inzichtelijk of de gewenste controles worden gedaan en u ziet in een overzichtelijk dashboard waar de mogelijke risico’s optreden.

Zo bent u in control!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *